Arătăm 19–23 rezultate din 23

Quiche cu broccoli, conopidă și măsline

128.00 lei

Buchețelele de broccoli și conopidă crocantă, scufundate într-o cremă de brânză dulce și sărată, așternute confortabil pe un blat de tartă.

Caracterul special ar tartei este dat de măslinele sărate Kalamata și de muștarul cu boabe. Tout est comme à l’ancienne.

Quiche Lorraine

128.00 lei

Le classique, bien connu et adoré Quiche Lorraine, cu bacon, praz și ardei roșu, are acum un caracter special, dat de dulceața de ardei iuți fait (a la) maison. Această tartă se potrivește de minune cu o salată verde proaspătă. Se savurează cel mai bine în compania celor dragi.

Quiche cu dovleac și gorgonzola

144.00 lei

Pentru cei care preferă senzațiile puternice, am creat această tartă sărată, crocantă, cu dovleac “Big Moose”. L-am luat, l-am copt și l-am condimentat cu sare, piper, cimbru și usturoi.

Gustul picant și atitudinea provocatoare au fost date de cuburile de brânză gorgonzola.

Quiche Hercule Poireaux [Quiche cu poireaux (praz), camembert și portocale]

72.00 lei

Aroma intensă a camembertului.. dulcele portocalelor.. un vârf de nucșoară presărat delicat peste toate și acel “quelquechose“ ce aduce ingredientele împreună armonios..

Vom dezlega acest mister al gusturilor cu ajutorul puterii date de …praz!

Un quiche “îndrăzneț”, pentru cei curioși!

Quiche VEGAN

144.00 lei

Acest quiche de inspirație vegană (de post) e umplut cu spanac, praz, ciuperci și cremă tofu, așternută pe un blat crocant, pe bază de ulei de cocos, făină integrală și semințe de chimen şi nu conține grăsimi de origine animală.

Pentru mai multă savoare şi stil, l-am asezonat cu roșii cherry și/sau cuburi coapte de brânză tofu bio, presărate cu fulgi de drojdie inactivă.