Gustări surprinzătoare

Ingeniozitatea acestor gustări pufoase și extrem de savuroase, transformă o masă aparent banală într-un festin!
Aromele brânzeturilor măiastru combinate cu ouăle bătute spumă şi smântâna cremoasă dau o textura fină și un aspect încântător.

Arătăm toate cele 4 rezultate

Mini checuri cu fasole verde și măsline

5.00 lei
     5 lei/bucata comanda minima 6 bucati

Cake ul este de obicei o prajitura dulce, dar noi l-am reinventat si l-am transformat  intr-o gustare sarata, un aperitiv, un snack. Minicake-urile le poti comanda atunci cand vrei sa faci un bufet pentru prieteni, cand ai o aniversare sau pur si simplu cand pleci la un picnick.

Am ales fasolea verde ca ingredient principal, pentru aportul de fibre, beta-caroten, luteina si acid folic dar si pentru surplusul de vitamine A, C, K si B6.

Maslinele si mararul condimenteaza perfect acest cake sarat tocmai bun de mancat cu familia si prietenii.

Coșulețe cu dovlecei, brânză de capră și măsline

6.00 lei
     6 lei/bucata comanda minima 6 bucati

Chiar dacă nu sunt “împletite din nuiele”, se pot lua cu tine la fel de ușor! Coșulețele sunt o infuzie de energie, cu puține calorii, pe care le poți savura în pauzele dintre întâlniri sau oricând ți se face poftă de ceva ușor, gustos și hrănitor.

Dovleceii ne asigură aportul de minerale, anti-oxidanți: vitaminele A, C și E, fiind și o sursă bogată de fibre dietetice.

Minisufleuri cu spanac și ciuperci

6.00 lei
 6 lei/bucata comanda minima 6 bucati

Infuzie de proteine și vitamine într-o “brioșă” spumoasă de spanac, ciuperci și brânză!

Nutritiv, remineralizant și antianemic, spanacul face “casă bună” cu un alt super-aliment: ciupercile.

Alături de vitaminele B1, B2, B3, B6 și acidul folic, cu un aport mare de fibre, porția de ciuperci din mini-sufleurile mele îți oferă și mineralele esențiale de care ai nevoie: potasiu, cupru, fier, fosfor și seleniu.

Minisufleuri cu somon fume

9.00 lei
    9 lei/bucata comanda minima 6 bucati

Ce e mic, pufos și… afumat? Minisufleul cu somon fumé! O gustare consistentă, cu savoare marină de Normandia și aromă sprintenă de lămâie. Acest minisufleu îți va răsfață papilele gustative și îți va aduce aminte de mare, soare și… vacanță!

Mini-sufleuri pentru un maxi-apetit!