(vitaminizant, detox, liniștitor)

Licori nutritive

Vitaminele și nutrienții din sucurile naturale sunt indispensabile sănătății noastre, conferindu-ne o multitudine de beneficii. În plus, sunt ușor de asimilat de către organism și îți oferă vitalitate și bună dispoziție. Îți propun trei variante de sucuri proaspete, din fructe și legume alese cu grijă, astfel ca tu să beneficiezi de o doză optimă de sănătate.

Arătăm toate cele 3 rezultate

Les Jardins Royal (liniștitor)

14.00 lei

Pentru purificarea organismului și a sângelui, sucurile verzi, bogate în clorofilă sunt ceea ce cauți! Alternativa alcalină a detoxului bazat pe freshuri&smoothies, acest blend verde are proprietăți similare hemoglobinei: clorofila lichidă din frunzele verzi ajută la reconstrucția și refacerea celulelor roșii, fiind vitală sănății sângelui și compensând totodată carențele de minerale.

Pudra de lucuma este folosită ca îndulcitor natural, având efecte antiinflamatorii, anti- îmbătrânire și de reparare asupra pielii.

Moulin “Ruj” (detox)

14.00 lei

Este știut că anti-oxidanții din fructe și legume se potențează reciproc, “lucrând” bine împreună atunci când le combini. Sfecla roșie, denumită și “protectoarea ficatului” este una dintre cele mai benefice legume pentru organism. Gustul ei dulce-acrișor se asociază minunat cu aroma alcalina a sucului de mere și morcov.

Ghimbirului îi revine rolul de condiment și anti-inflamator.

Le Roi Soleil (vitaminizant)

14.00 lei

Sucul de portocale și lime, împreună cu sursa de fibre și proprietățile anti-oxidante ale fructelor goji berry întăresc imunitatea, alungă răceala și energizează organismul!

Turmericul este un binecunoscut anti-inflamator și anti-septic.