eveniment in bucuresti

Eveniment in Bucuresti pentru 70 de persoane

Cel mai potrivit pentru a marca reușita din viața unui om este organizarea unui eveniment care să aducă laolaltă persoane dornice să sărbătorească, simțindu-se bine, celebrând succesul.

Un exemplu de astfel de întrunire a avut loc în cadrul Workshop-ului internațional “The Urban River Corridors of Bucharest” marcând ca și unic eveniment Lucrarea de Doctorat a domnului arhitect Claudiu Forgaci.

Noi, cei de la Chez Odette, am înteles că buna dispoziție este dată nu doar de ambient, o muzică bună sau o locație potrivită, dar și de diverse delicii culinare gata preparate pentru a fi degustate de toți cei prezenți la acest unic eveniment.

O astfel de întrunire nu putea fi mai frumos marcată, decât cu concursul nostru, al celor de la Chez Odette, care am conceput special un bufet deosebit pentru cca. 70 de persoane.
Am inclus un meniu special, pe măsura gusturilor și așteptarilor tuturor participanților prezenți la eveniment.

Chez Odette a reușit să creeze alchimie între toate elementele, servind quiche-uri, mini checuri, mini souffléuri într-un cadru festiv, încununând din punct de vedere gastronomic acest eveniment cu desert delicios: frigărui proaspete de fructe.

Asigurând baza culinară în cadrul evenimentului, ne-am simțit onorați de propunerea acestei colaborări, am cules emoția vie transmisă prin zâmbetele si voia bună a celor prezenți prin simpla degustare a preparatelor.

Eveniment: “The Urban River Corridors of Bucharest” 8 Iun 2017

Leave your thought